Song van het Jaar, The Extended Remix 08


De puzzelstukjes zijn in elkaar gevallen. Het popjaar in 70 minuten, als download (nieuwe link) en als stream bij 3VOOR12. Tracklist in de comments.


9 gedachtes over “Song van het Jaar, The Extended Remix 08

  1. Razorlight – Wire To Wire
    M.I.A. – Paper Planes (DFA mix)
    Jay-Z – Roc Boys (And The Winner Is) (acapella)
    De Jeugd van Tegenwoordig – Hollereer
    Adele – Chasing Pavements
    Queens Of The Stone Age – Make It With Chu
    Elbow – One Day Like This
    TV On The Radio – Golden Age
    Kraak & Smaak – Squeeze Me (Lack Of Afro remix)
    Portishead – Machine Gun
    Metallica – The Day That Never Comes
    Yeasayer – 2080
    Roisin Murphy – You Know Me Better (Samim remix)
    The Opposites – Me Nikes
    Lykke Li – Little Bit
    Extince – RepperDeKlep
    Estelle – American Boy
    The Killers – Human (Ocelot remix)
    Black Kids – I’m Not Gonna Teach Your Boyfriend (The Twelves remix)
    Justice – DNVO (Surkin remix)
    A.K.A. The Junkies – Konijntje
    Hercules & Love Affair – Blind (Hercules club mix)
    The Verve – Love Is Noise (Freelance Hellraiser mix)
    Calvin Harris – Acceptable In The 80s
    Kanye West feat. Chris Martin – Homecoming (Discotech remix)
    Hot Chip – Ready For The Floor
    Pete Philly & Perquisite – Mystery Repeats (Toni Shift’s Electron mix)
    Anderson – Trevor The Dancefloor
    Kaiser Chiefs – Never Miss A Beat (Cut Copy remix)
    MGMT – Kids (Soulwax mix)
    Coldplay – Viva La Vida (Thin White Duke mix)
    Keane – Spiralling (Diplo Mad Spirals mix)
    Ting Tings – That’s Not My Name (Doctor Werewolf B-More remix)
    Giovanca – On My Way
    Jamie Lidell – Another Day
    Milow – Ayo Technology
    Wombats – Backfire At The Disco (Rumbled In The Disco)
    Le Le – Skinny Jeans
    Santogold – L.E.S. Artistes (Left/Right mix)
    Room Eleven – Hey! Hey! Hey!
    Voicst – Everyday I Work On The Road
    N.E.R.D. – Everyone Nose (DJ DLO remix)
    Alphabeat – Fascination (Count Of Monte Cristal & Sinden remix)
    Sam Sparro – Black & Gold (Phones mix)
    Raconteurs – Salute Your Salution
    Kempi – Wakker In De Cel (acapella)
    Duffy – Mercy
    Fleet Foxes – White Winter Hymnal
    Soko – I’ll Kill Her
    T.I. – Whatever You Like (acapella)
    ZZZ – Grip
    Bon Iver – Skinny Love
    Bloc Party – Talons (Moodyboyz remix)
    Snow Patrol – Take Back The City (Lillica Libertine mix)
    Lil Wayne – Lollipop (acapella)
    Last Shadow Puppets – The Age Of The Understatement
    Vampire Weekend – A-Punk
    Opposites – Ey Ey Ey
    Beck – Gamma Ray
    Kubus & BangBang – Blackness
    Sigur Ros – Gobbledigook
    Radiohead – Jigsaw Falling Into Place

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. logo

Je reageert onder je account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )


Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )


Verbinden met %s