VPRO’s Nederpopmix

Vanaf 6 maart zendt de VPRO op Nederland 3 wekelijks de Nederpopshow uit. Hart van het programma is een quiz waarin verschillende generaties popmuzikanten het tegen elkaar opnemen. Vaste teamcaptains zijn rapper Dio, de kersverse nachtburgemeester van Amsterdam en dj Isis en zangers Peter te Bos (Claw Boys Claw) en Peter Koelewijn. In het programma speelt C-mon & Kypski mash-ups, intermezzo’s en begeleidt het de crème de la crème van de Nederlandse popmuziek. De popquiz wordt omlijst met historische fragmenten. Er zijn gefilmde reportages, archiefcompilaties en interviews.

Speciaal voor de show maakte ik de Nederpopmegamix met een selectie uit de rijke historie van de NL-POP. Van Armand tot Aux Raus, Doe Maar tot Dio en The Outsiders tot Opgezwolle.

downloaden doe je bij Soundcloud (zie boven) of Mediafire.

Advertenties

8 gedachtes over “VPRO’s Nederpopmix

  1. Dat was een leuke trip: sommige van die liedjes zitten ver weg in je achterhoofd, sommige komen uit je tenen, bij sommige krijg je weer dat gevoel in je buik en sommige heb je in je hart gesloten!

    Goede mix Sander!!

  2. De tracklist komt terug na afloop van de laatste uitzending van de Nederpopshow op televisie. De mix zal waarschijnlijk gebruikt worden voor een prijsvraag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s